Hlavní obsah

Záporňákem ve Hvězdných válkách má být Benicio Del Toro

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V příštím pokračování Hvězdných válek (Star Wars: Episode VIII), které se ještě ani zdaleka nenatáčí, by měl být hlavním záporňákem herec Benicio Del Toro, uvedl The Hollywood Reporter. Americký magazín ovšem připouští, že uzavření smlouvy není jisté.

Foto: Reuters

Benicio del Toro

Článek

Producenti myslí hodně dopředu, protože zatím nebyl v kinech ani předchozí díl  Star Wars: Síla se probouzí. Této akční pohádky z dílny J. J. Abramse se fandové dočkají letos v prosinci a mezi hlavní herecké hvězdy patří Harrison Ford, Carrie Fisherová, Mark Hamill, Anthony Daniels, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac či Andy Serkis.

Následující díl, kde se snad Benicio Del Toro objeví, bude točit Rian Johnson. O dalších hercích se toho mnoho neví. Je pravděpodobné, že se vrátí Oscar Isaac a John Boyega a také veterání série Harrison Ford, Carrie Fisherová a Mark Hamill. Do kin by film měl jít až v květnu 2017.

Del Toro je herec, který se objevuje spíše v temnějších, nezávislých a umělecky hodnotnějších proudukcích, nevyhýbá se ale ani komiksu. Mezi jeho nejslavnější filmy se počítají Obvyklí podezřelí, Traffic – nadvláda gangů, Basquiat, 21 gramů a Strach a hnus v Las Vegas.

Zahrál si také revolučního vůdce Che Guevaru, jenže velmi očekávaný film Stevena Soderbergha nakonec moc neohromil. Většina recenzí tehdy opakovala, že snímek je překvapivě nudný a dlouhý.

Reklama

Výběr článků

Načítám