Hlavní obsah

Zajímavý duet. Julian Záhorovský a Lucie Vondráčková spolu nazpívali píseň Umřu s tebou

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvák Julian Záhorovský natočil spolu se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou písničku Umřu s tebou. Pořídili k ní také videoklip. Autorem skladby je Záhorovský, jejím producentem Boris Carloff.

Julian Záhorovský a Lucie Vondráčková v klipu k písni Umřu s tebouVideo: archiv J. Záhorovského

 
Článek

„K napsání písně Umřu s tebou mě inspiroval můj oblíbený film Walk the Line a příběh Johnnyho Cashe a June Carterové. Oslovit Lucku byl spontánní nápad. Neměl jsem na ni kontakt a jen jsem zkusil napsat na jeden profil na Facebooku,“ vysvětlil Záhorovský okolnosti vzniku skladby a volbu partnerky pro duet.

Vondráčková, jež prý moc na Facebooku neodepisuje, tentokrát odepsala a spolupráce mohla začít. „Její podoba s June Carterovou je fakt obrovská,“ dodal zpěvák.

„Když s tím nápadem Julian přišel, nic moc jsem o něm nevěděla. Bylo mi na něm ale sympatické, že v době, kdy nemusel, kdy byl megapopulární, si ještě dostudoval vysokou školu. Navíc píše dobré texty a má hudební nápady, které mě baví,“ řekla Vondráčková o zpěvákovi, jenž skončil v první řadě soutěže Česko hledá Superstar v roce 2004 na šestém místě.

Klip vznikl ve dvou verzích. Černobílá je pro Youtube a barevná vertikální je k vidění pouze na Instagramu obou protagonistů.

Další spolupráci dvojice nevylučuje. Vondráčková se opět vrhla do dabingu, který ji baví, a chtěla by si ještě natočit klip na jednu píseň ze svého posledního alba Růže. Záhorovský prý plánuje další nahrávky, ať už sám, nebo s kapelou.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám