Hlavní obsah

Yvonne Sánchez pokřtí album s Danem Bártou

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kubánsko-polská zpěvačka Yvonne Sánchez vydala v září autorské album My Garden, které bylo přijato kladně kritikou i fanoušky. Na křest 24. řííjna si do pražského Lucerna Music Baru pozvala Dana Bártu, Filipa Jelínka, Ondřeje Pivce a další.

Článek

Deska My Garden se po vydání vyšplhala na druhou příčku albové hitparády IFPI ČR. V současné době album vychází v Polsku, Maďarsku a jedná se o vydání v Německu, Rakousku a Švýcarsku.

"Na koncertě zazní převážně skladby z nového alba, včetně aktuálního singlu Voa Voa, ale dostane se i na písně z debutu Invitation a dalši její koncertní standardy," sdělil Michal Máka z firmy Warner Music.

Návstěvníky koncertu navíc čeká několik hudebních překvapení. Koncert v Lucerna Music Baru bude jednou z mála možností, jak Yvonne letos slyšet živě, protože turné chystá až na jaro 2009.

Nové album natočila zpěvačka v České republice a v Polsku a mixoval ho producent Tadeusz Mieczkowski, který spolupracoval s Danem Bártou a Illustratosphere na posledním albu Animage. Z muzikantů si pozvala třeba klávesáka Viliama Bereše, bubeníka Romana Víchu, baskytaristu Jana Jakubce, kytaristu Lukáše Martínka či pianistu Stanislava Máchu.

Reklama

Výběr článků

Načítám