Hlavní obsah

Yoko Ono rozbila přátelství s Lennonem, říká Jagger

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Japonská umělkyně a vdova po Johnu Lennonovi Yoko Ono bývá často obviňována z toho, že byla jednou z příčin rozpadu legendárních Beatles. Teď přichází s dalším obviněním Mick Jagger: Yoko prý rozbila jeho přátelství s Johnem Lennonem.

Foto: Gita Bláhová/TJ Sokol Dobříš

Plakát k akci

Článek

 V novém televizním dokumentu šedesátiletý frontman Rolling Stones vzpomíná, jak Yoko svého manžela ovládala, držela ho v jejich newyorském bytě a rozhodovala o tom, s kým se bude a s kým nebude stýkat. Veškeré Mickovy pokusy o kontakt s Johnem byly marné, třebaže krátce před Lennonovým zavražděním v roce 1980 bydleli oba muzikanti v New Yorku kousek od sebe.

Japonské umělkyni, která je od 60. let na kordy i s Paulem McCartneyem, Jagger obzvláště zazlívá, že její vinou se s Johnem nesetkal právě v posledních letech jeho života. "Držela ho pod zámkem, musel jsem mu podstrkávat vzkazy pod dveřmi," vzpomíná Jagger podle agentury WENN.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám