Hlavní obsah

Xindl X představuje skladbu a videoklip Byznys. Budoucnost podle něho není růžová

Právo, kul, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Písničkář Xindl X představuje novou skladbu Byznys a videoklip k ní. Jde o ukázku z chystané kolekce Sexy Exity, která vyjde letos na podzim. Podle zpěváka je to jeho nejšťavnatější a nejdrsnější klip. Na Novinkách.cz má premiéru.

Nový klip Xindla XVideo: Archív Xindla X

 
Článek

„Píseň je věnována všem takzvaným kamarádům, kteří se s vámi baví, jen když se jim to hodí pro jejich byznys. Myslím, že každý z nás má s takovými lidmi nějakou zkušenost,“ tvrdí o nové písni Xindl X.

Ve svých textech často kritizuje společenské jevy, a stejné je to i v novém videoklipu, který připravil se svým dvorním výtvarníkem Ondřejem Pfeifferem.

„Troufám si tvrdit, že to je náš zatím nejšťavnatější a nejdrsnější klip. V kostce se v něm mimo jiné dozvíte, jaká budoucnost čeká naši republiku i celý náš svět. A není to budoucnost růžová,“ komentuje Xindl X.

Po vydání alba Sexy Exity vyjede Xindl X s kapelou a hosty na koncertní turné. Odstartuje ho 22. listopadu v Kladně a skončí třemi prosincovými koncerty v pražském Lucerna Music Baru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám