Hlavní obsah

Williams si stěžuje na stinné stránky slávy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Momentálně zřejmě nejúspěšnější hvězda evropské pop music Robbie Williams se prý jen velmi obtížně vyrovnává se svou slávou. Uvádí to alespoň ve své první autorizované biografii Feel, která po Velké Británii vyšla minulý týden také v Německu.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Robbie Williams

Článek

"Na začátku dělá člověk všechno pro to, aby se stal hvězdou, a zbytek kariéry pak stráví tím, jak jako hvězda přežít," stěžuje si třicetiletý zpěvák a bavič, který se vedle úspěchů na hudebním poli soustavně stará i o zásobování bulvárních médií historkami o své osobě.

Stejně jako milióny fanoušků a prodaných desek patří k životu superhvězdy i pochyby, úzkosti a nedůvěra, uvádí Williams v publikaci, na níž pracoval spolu s hudebním novinářem Chrisem Heathem údajně dva roky. Její vydání je perfektně načasováno tak, aby využilo úspěchu nejnovějšího Williamsova hitu Radio. V Německu současně vychází i album největších zpěvákových hitů.

Příběhů i drbů je v knize spousta, ale jak říká Heath, "není lehké Robovo vyprávění převést do písemné podoby, protože se stejně jako na jevišti neustále pohybuje mezi vážností a sarkasmem". Potvrzuje to i sám Williams, který o knize řekl: "Je v ní pravda...někde."

Zpěvák, který si na jedné straně stěžuje na neustálé obležení lovci senzací, na druhé straně je však pro ně sám leckdy inscenuje, tvrdí: "Spoustu věcí si vymýšlím, rád přeháním. Ale jsem rád, že zůstávám často nepochopen. Chci, aby tisk nevěděl, komu nebo čemu má či nemá věřit."

Reklama

Související témata:

Související články

Robbie Williams rozjásal Prahu

Britský zpěvák Robbie Williams v úterý ve 21:10 dlouhým intrem zahájil koncert před třinácti tisíci diváky k prasknutí naplněnou T-Mobile Arenou v Praze....

Robbie Williams bourá žebříčky

Loňský nepřinesl velké změny do žebříčku umělců, kteří strávili nejvíce týdnů v britské hitparádě. Stále mu kraluje Elvis Presley, následovaný Cliffem...

Výběr článků

Načítám