Hlavní obsah

Will Ferrell natočí komedii o prezidentských volbách v USA

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hvězda nejšílenějších amerických komedií Will Ferell se stále více pouští do politického humoru. Jeho příští film, který ještě nemá název, bude o prezidentských volbách a v kinech by měl být v roce 2012, kdy bude Amerika volit nového prezidenta, uvedl server Hollywood Reporter.

Článek

Nová komedie pojednává o dvou prezidentských kandidátech a zatím není známo, kdo by v ní měl kromě Ferrella hrát. O scénář podle informací amerického serveru projevilo zájem hodně studií a nakonec zvítězilo Warner Bros.

Dlouhodobý Ferrellův spolupracovník Chris Henchy, který stál i za novinkou Benga v záloze, napsal scénář společně se Shawnem Harwellem. Rolí producentů se zhostí  sám Ferrell a dále Adam McKay, který režíroval například Bratry z donucení a Zprávaře, a Jay Roach se Zachem Galifianakisem.

Will Ferrell, který se proslavil v devadesátých letech, patří do skupiny komiků kolem Bena Stillera a Owena Wilsona. Hrál mimo jiné ve filmech Zoolander, Bratři z donucení, Starsky a Hutch, Zprávař a Ledově ostří. V poslední době natočil parodii krimi filmů z osmdesátých let Benga v záloze.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám