Hlavní obsah

Vondráčková bude na Primě moderovat Hvězdy u piána

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Helena Vondráčková se stane moderátorkou nového pořadu televize Prima. Zpěvačka bude každý týden provázet hudební show Hvězdy u piána. Po Pavlu Zunovi, který bude uvádět soutěž Ber nebo neber, se má stát další tváří Primy.

Článek

"Mám obrovskou radost , že se mohu prezentovat nejen jako moderátorka, ale v každém dílu budu mít prostor pro svou píseň. A to je v dnešní době, kdy není tolik hudebních pořadů na obrazovce vidět, velmi potěšující. Viděla jsem originál Hvězd u piana a musím říct, že je to svižná show, která má dynamiku. Určitě zasáhne široké spektrum diváků," domnívá se Vondráčková.

Zábavná hudební soutěž má otestovat, jak dobře diváci i účastníci ve studiu znají své oblíbené písničky.

Soutěží vždy dvě celebrity

V každém týmu je jeden klavírista  (současně kapitán týmu) a dvě celebrity. Jejich úkolem je postupně odhalovat slova na šesti obrazovkách, které dohromady tvoří verš známé písně. Každé odhalené slovo musí inspirovat k jakékoliv jiné písni, ve které se toto slovo také objevuje. Pokud tým takovou píseň najde, musí ji za doprovodu klavíru okamžitě zazpívat.

Show se vysílala nebo vysílá pod různými názvy na více než 20 TV stanicích, mimo jiné ve Velké Británii, Polsku, Dánsku, Švédsku, Finsku či ve Vietnamu.

Reklama

Související témata:

Související články

Zuna se vrací, bude moderovat na Primě

Televize Prima pustí v únoru na obrazovku další nový pořad. Půjde o soutěžní show Ber nebo neber, která se na zahraničních televizích vysílá pod názvem Deal...

Výběr článků

Načítám