Hlavní obsah

Vítězové Andělů J.A.R. vydají remixy s Baumaxou, Mydy Rabycad a Polákovou

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupina J.A.R., která letos absolutně ovládla udílení hudebních cen Anděl, chystá remixy alba Eskalace dobra pod názvem Eskalace bobra.

Foto: ČTK

Kapela J.A.R. s cenou Anděl pro skupinu roku

Článek

Remixová Eskalace bobra má vyjít v září. Na chystaném albu se budou podílet například Mike Trafik, Xavier Baumaxa, Mucha, Monkey Business, Mydy Rabycad, Ben Cristovao či Barbora Poláková. Album zaštítí producent Escon Waldes, který měl na svědomí také loňské remixové album Monkey Business Kavárna de Luxe.

Původní deska Eskalace dobra dostala cenu za album roku stoprocentně zaslouženě. Souhra temného funk-rocku Romana Holého, vokálních improvizací Dana Bárty a rapu Oty Klempíře je unikátní a jejich texty dosáhly úrovně, která je pro 90 % českého popu nedosažitelná. Pečlivá práce s jazykem, lehkost, elegance a černý humor tvoří osobitost, která loni eskalovala třeba v bizarní písni o nacistech Když ti před Moskvou dojde pervitin nebo v brilantní parodii na Gotta Nemá nižádný význam chtít být stále mlád. V tom J.A.R. nemají a ještě dlouho nebudou mít konkurenci.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám