Hlavní obsah

VIDEO: Líbáš jako Bůh, ale pozor na viagru

Novinky vám přinášejí dvě nové ukázky z filmové komedie Marie Poledňákové Líbáš jako Bůh, která vstupuje do kin 12. února 2009. Marie Poledňáková obsadila i menší role známými herci i zajímavými osobnostmi – v ukázce, pro kterou se ve štábu vžil okřídlený název Viagra, si kromě hlavních představitelů – Oldřicha Kaisera, Jiřího Bartošky a Kamily Magálové zahrál úlohu primáře také Karel Šíp.

Článek

„Moje filmy jsou hodně osobní, je v nich zachycena moje zkušenost, zážitky mých přátel, jsou tam věty, které někdo řekl a které si nevymyslíte,“ říká autorka a režisérka Marie Poledňáková a dodává: „Komedie musí být ze života. Smích v kině je sice příjemná věc, pro mne něco jako droga, ale především musí fungovat příběh. Dále jako u každého dobrého filmu - musí to být příběh, který diváky zajímá, něco, co sami znají ze svého života a odráží to jejich zkušenost.“

Líbáš jako Bůh - Kůzlátka

Do života hlavní hrdinky filmu Heleny, která prožívá vlastní milostné průšvihy, však zasahují i problémy dalších členů rozvětvené rodiny – především trampoty syna Adama a jeho ženy Bely, které hrají Roman Vojtek a Martha Issová. A právě Helenina snacha Bela se s milostnými zkraty svého manžela hodlá vyrovnat razantně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám