Hlavní obsah

Ve StarDance skončila Gabriela Koukalová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Taneční soutěž StarDance opustila Gabriela Koukalová s tanečním partnerem Martinem Prágrem. Porotu nenadchnul jejich scénický tanec a zkritizovali i jejich provedení rumby.

Ve StarDance skončila Gabriela KoukalováVideo: Novinky

 
Článek

Jako první pár se představila Gabriela Koukalová a Martin Prágr, kteří předvedli rumbu. Celá porota byla z jejich tance nadšená, ale kritiku si neodpustila Tatiana Drexlerová. Gabriele vytkla zvedání nohou místo, aby zůstaly na parketu a v rámci kroků se jen posouvala. Jan Tománek a Zdeněk Chlopčík kritizovali práci těla Gabriely. „Výrazně se vám zlepšilo centrum těla, ale chtělo by to lepší práci s rameny, zády. A to zvedání nohou výkon srazilo,” řekl Chlopčík. Pár nakonec ohodnotili 33 body.

Foto: Milan Malíček, Právo

Gabriela Koukalová s tanečním partnerem Martinem Prágrem

Scénický tanec tohoto páru ale porotu nenadchl. „Moderní tanec vypadá jako zábava, ale není nic lehkého. Bylo to hezké, ale nedotažené. Trochu jako štěňátka, která se učí chodit,” řekl Richard Genzer. Janu Tománkovi vadila kontrola pohybu.  Pár si vytančil 28 bodů.

Tvrdou kritiku si vysloužil za svůj valčík Matouš Ruml s taneční partnerkou Natálií Otáhalovou. „Když od vás čekám běžný výkon, překvapíte a obráceně. Já se na váš valčík těšil, ale zklamal jste mě,” řekl porotce Tománek. Tatiana Drexlerová vytkla Matoušovi špatné držení těla, ohnutá záda a tanec mimo rytmus. „Ta hudba byla krásná, ale jednu chvíli jste ji předbíhal a pak zase doháněl,” zlobila se porotkyně. Celkově si pár vytančil pouhých 28 bodů.

Foto: Milan Malíček, Právo

Taneční pár Matouš Ruml a Natálie Otáhalová.

Reputaci si Matouš Ruml napravil u poroty scénickým tancem, za který byl chválen, i když se tam objevily drobné chybičky, které nepřehlédl Zdeněk Chlopčík. Od poroty dostal pár 38 bodů.

Porota nebyla příliš nadšená ani z rumby Jakuba Vágnera s tanečnicí Michaelou Novákovou.

Foto: Milan Malíček, Právo

Jakub Vágner s taneční partnerkou Michaelou Novákovou

„Když jste Jakube seděl, bylo to nádherné. Jak jste se postavil, bylo vidět velké soustředění bez emocí,” komentoval vystoupení Zdeněk Chlopčík. „Upjatý tanec,” dodal porotce Richard Genzer. A dali páru 28 bodů.

Scénický tanec tohoto páru nadchnl porotu. „Působil jste jistě, šel jste s hudbou, měl silná gesta. Jste limitován pouze tím, jak moc vám na všem záleží,” řekl Jan Tománek. Pár si nakonec vytančil 33 bodů.

Porota byla naopak nadšená z valčíku Veroniky Khek Kubařové a Dominika Vodičky. „Byla to nádhera, jen ta pravá noha při baletním prvku,” vytkl Veronice absolvent konzervatoře Richard Genzer. Jan Tománek si zase všiml špatného držení u pravého ramene. Přesto byli při rozdávání bodů porotci štědří, pár získal 38 bodů.

Foto: Milan Malíček, Právo

7. soutěžní večer taneční soutěže StarDance. Na snímku Veronika Kubařová a Dominik Vodička.

Stejně nadšená byla porota i z jejich scénického tance, který ohodnotila 39 body.

Pár Karel „Kovy“ Kovář a Veronika Lišková předvedli podle poroty procítěnou a romantickou rumbu, kterou ale kazily technické nedostatky. „Postavení, práce s pažemi nejsou dobré. Zvedačky na vás byly moc těžké a na závěr jste ztratil rovnováhu,„ vytkl porotce Zdeněk Chlopčík. Pár si nakonec připsal jen 28 bodů.

Foto: Milan Malíček, Právo

Taneční pár Karel Kovy Kovář a Veronika Lišková

Svým scénickým tancem porotu neohromil. Moc nekoordinovaného a přehnaného pohybu, zněl verdikt poroty. Pár ohodnotili 29 body.

Páry poprvé tančily dva tance. Někteří předvedli rumbu, další valčík a všichni museli zvládnout scénický tanec, v němž měli ztvárnit příběh či vyjádřit emoce.

Tanečníci předvedli svůj um za doprovodu Moondance Orchestra Martina Kumžáka a jejich taneční kroky i chyby a přešlapy ostřížím okem sledovala porota tvořená dvěma zkušenými veterány Zdeňkem Chlopčíkem a Tatianou Drexler a dvěma nováčky hercem Richardem Genzerem a tanečním trenérem Janem Tománkem.

Reklama

Výběr článků

Načítám