Hlavní obsah

V klipu písně Tonyho Jocha hrají Jana Boušková a Václav Vydra

Novinky, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V polovině prosince vydal zpěvák a hudebník Tony Joch debutové album s názvem Na stopu. Nese se v duchu současné country-folkové moderny. Jsou na něm mimo jiné dva duety, které s Jochem nazpívali Iva Marešová a Roman Horký. K desce vyšel videoklip k písni

V polovině prosince vydal zpěvák a hudebník Tony Joch debutové album s názvem Na stopu. Nese se v duchu současné country-folkové moderny. Jsou na něm mimo jiné dva duety, které s Jochem nazpívali Iva Marešová a Roman Horký. K desce vyšel videoklip k písni Na stopu.

Klip Tonyho Jocha v písni Na stopuVideo: archiv umělce

 
Článek

Příprava videa započala již na konci roku 2019, kdy ještě nikdo netušil, že budeme v sevření koronaviru. Od počátku byl jasný příběh, v němž byli do hlavních rolí obsazeni Jana Boušková a Václav Vydra. Hrají manželský pár, který se ocitne na místech svého mládí a znovu prožije svou love story. Termín se stále posouval, až se nakonec podařilo natáčet v srpnu 2020.

Točilo se v blízkosti Poličky, kde celý štáb vedený Davidem Beránkem a kameramanem Janem Bartoněm předtočil záběry s mladými herci, kteří představovali Bouškovou a Vydru za mlada. Další den dorazila hvězdná dvojice, která však musela večer stihnout představení u Brna, takže natáčení bylo ještě hektičtější než obvykle.

Foto: archiv umělce

Tony Joch

Písně pro toto album vznikaly mezi lety 2017 a 2018 v duchu životních příběhů všech známých. Autorem hudby i textu je Tony Joch, svitavský rodák, jenž poslední léta žije v Brně.

Na folkové scéně není tváří neznámou a ve svém muzikantském životě působil v několika kapelách.

V roce 2017 se začal naplno věnovat autorské tvorbě. Obklopil se kamarády, vesměs vynikajícími muzikanty, a vzniklo sdružení Tony Joch a přátelé.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám