Hlavní obsah

V červnu startuje kanál Prima Star

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupina Prima spustí 14. června desátý kanál – Prima Star, který bude především jedno velké retro.

Foto: TV Prima

Jiří Krampol

Článek

Na Prima Star se televize bude snažit zužitkovat staré seriály, estrády a soutěže.

Po obědě nabídne seriály Rodinná pouta a Modrý kód, následovat budou pořady o vaření – Prostřeno! (o víkendech s VIP hosty), S Italem v kuchyni a Božské dorty od Markéty. V podvečer se vrátí letitá Carusošou, Křižovatky života a Jak se staví sen.

O víkendech poběží cestovatelská doku-reality Ženy na cestách, v hlavním vysílacím čase se bude reprízovat Jiří Krampol a pořad Nikdo není dokonalý a ve všední dny To je fór! Reprízovat se budou i talk show.

„Nový kanál je logické doplnění naší Prima rodiny, za 28 let své existence vyprodukovala televize Prima velké množství pořadů napříč všemi televizními žánry a mnoho z nich se těší i po letech od svého vysílání vysoké divácké oblibě, proto chceme divákům připomenout rodinné stříbro, které bylo doposud ukryto v našich archivech. Prima Star bude místem, kde najdou naše seriály, zábavní pořady i reality show rozdělené v přehledných vysílacích blocích, a mohou se tak spolehnout, že je tam najdou každý den ve stejnou dobu,“ dodal Marek Singer, generální ředitel skupiny Prima.

„Symbolem Prima Star je, jak už název napovídá, hvězda – známka a ocenění toho nejlepšího, co kdy v rámci Primy vzniklo. Fialová barva značí srdečnost, tedy naznačuje, že program Prima Star bude srdeční záležitostí,“ uzavřel Singer.

Reklama

Výběr článků

Načítám