Hlavní obsah

V březnu 2023 vystoupí v Praze Justin Bieber

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kanadský zpěvák Justin Bieber oznámil nová data svého Justice World Tour. Dne 12. března 2023 zavítá do O2 areny v Praze. Od května 2022 do března 2023 bude cestovat po pěti kontinentech, navštíví více než dvacet zemí a odehraje více než devadesát koncertů. Vstupenky na pražský koncert budou v prodeji od pátku 19. listopadu 2021 od 10 hodin.

Foto: Live Nation

Justin Bieber se do Prahy vrátí.

Článek

„Tvrdě jsme pracovali na nejlepší show, jakou jsme kdy udělali. Nemůžeme se dočkat, až se o ni podělíme s fanoušky v celém světě. Brzy se uvidíme,“ řekl Bieber.

Turné je jeho prvním globálním výletem od let 2016 a 2017, kdy byl na Purpose World Tour. Během té série se představil 2,7 milionů fanoušků, přičemž finále vidělo 65 tisíc příznivců na londýnském festivalu British Summer Time v Hyde Parku.

Na Silvestra 2020 pak živě vysílal své první plnohodnotné vystoupení po třech letech v Los Angeles, díky kterému se znovu spojil se svými fanoušky po celém světě.

Nová data přicházejí jen chvíli po nedávno oznámeném turné v roce 2022 o dvaapadesáti zastávkách v Severní Americe. Začne v San Diegu 18. února. Mezinárodní série koncertů odstartuje v květnu 2022 v Mexiku a poté se přesune do Skandinávie, kde Bieber v srpnu odehraje několik festivalových setů. Následovat budou Jižní Amerika, Jižní Afrika a Blízký východ v září a říjnu, Austrálie a Nový Zéland v listopadu a prosinci a poté konečně naváže obsáhlá evropská část.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám