Hlavní obsah

TV tipy a chyby: Návrat do Cold Mountain, Nesvatbovi, Finty Dicka a Jane

Novinky, Stanislav Dvořák

Kdo dává přednost humoru, může si o víkendu vybrat komedie Nesvatbovi nebo Finty Dicka a Jane, pro příznivce romanticko-historických dramat je tu Návrat do Cold Mountain.

Článek

Nesvatbovi

Jiskřivá komická dvojice Owen Wilson - Vince Vaughn si v komedii Nesvatbovi z roku 2005 zahrála dva kamarády, nezadané třicátníky, kteří obrážejí cizí svatby a tváří se jako příbuzní, aby si mohli užít večírek a případně sbalit nějakou družičku.

Jeden z podvodníků se ale zamiluje. Odjede proto na víkend k bohaté rodině své vyvolené, kde hrozí, že se jeho lež prozradí. Současně se ukazuje, že i milionářská rodinka má co zametat pod koberec.

Ne 20:15 Prima Cool

Finty Dicka a Jane

Milá americká komedie s Jimem Carreym v hlavní roli. Rodina Dicka Harpera si žije pohodlným životem předměstské střední třídy s pěkným domečkem a dětičkami, dokud nezkrachuje Dickova firma. Dick ze dne na den nemá ani floka, manželka nepracuje a exekutoři si u nich podávají dveře...

Dick se proto rozhodne dát i se ženou na dráhu lupičů v šílených převlecích. A hlavně potrestat bývalého šéfa, tuneláře, který připravil lidi o práci a sám si užívá.

So 16:40 Nova

Návrat do Cold Mountain

Režisér Anthony Minghella natočil v roce 2003 velkolepé historické drama o cestě  jižanského vojáka Inmana (Jude Law) za ženou Adou (Nicole Kidmanová). Film byl sedmkrát nominován na Oscara, ale proměnil jen jednu nominaci (Renée Zellwegerová za vedlejší postavu Sally).

So 21:40 ČT 1 

Reklama

Výběr článků

Načítám