Hlavní obsah

Turné Vojtěcha Dyka míří do Karlína se speciálním hostem

Po vyprodaných brněnských koncertech a vystoupeních v moravských městech směřuje Vojtěch Dyk a kapela B-Side Band s bandleaderem Josefem Buchtou do Prahy, kde 10. května od 19.30 proběhne koncert v hale Forum Karlín.

Vojtěch Dyk - B-Side BandVideo: Vojtěch Dyk

 
Článek

Zájem diváků a skvělá atmosféra na předchozích koncertech po celé republice vedly pořadatele i k úpravám kapacity sálu. „Pro tento koncert byl sál doplněn speciální tribunou, která nabídne 360 exkluzívních míst k sezení navíc,“ řekl Josef Buchta.

Vojtěch Dyk ho doplňuje: „Atmosféra na všech dosavadních koncertech ale byla tak skvělá, že nakonec i lidé sedící opouštěli svá místa a dávali se do tance s partnery, sousedy i sami se sebou. A přesně to jsme chtěli – aby měl koncert náladu večírku s přáteli, při němž posedíte v baru, dáte si drink, poslechnete si muziku a kdo chce, tak si zatančí, nebo si jen tak podupává…“

Exkluzivně pro pražský koncert ve Foru si pak kapela pozvala hosta. ”Pouze na pražském koncertě s námi zazpívá herec Jiří Langmajer,” prozradil Vojtěch Dyk.

Foto: Tino Kratochvil

Vojtěch Dyk

I na pražském koncertě bude nový stage desing, vytvořený zvlášť pro toto turné, s barem přímo na pódiu, kde v rámci show barman míchá koktejly podle speciální receptury, kterou Vojtěch Dyk a kapela osobně testovali. Koncerty přinášejí nový repertoár složený z původních skladeb a nových aranží známých hitů. Na koncertě tak zazní například i originální úprava světově úspěšné písně Justina Timberlakea Can´t Stop the Feeling.

Zpěvák a kapela se rozhodli připomenout dvěma písněmi i výročí smrti Karla Černocha: „Letmá vzpomínka na výborného muzikanta a geniálního zpěváka. Písněmi se nechme překvapit, uvidíme, možná pro Prahu vybereme něco úplně speciálního,“ slíboval Vojtěch Dyk.

Kromě haly Forum v Karlíně se v Praze ještě uskuteční dva koncerty v La Fabrice (11. a 13.5.), v létě pak bude zpěvák s orchestrem hostovat na festivalech.

Reklama

Výběr článků

Načítám