Hlavní obsah

Tomáš Klus vydá na začátku září novou desku

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Písničkář Tomáš Klus vydá již 7. září album Spolu. Podle jeho slov je věnované lásce ve všech podobách a také upřímnosti a komunikaci mezi lidmi.

Foto: archív Tomáš Třeštík

Tomáš Klus a Cílová skupina

Článek

Nová kolekce Kluse a Cílové skupiny je stylově rozmanitá a jejím hlavním poselstvím je poznání, že mluvit spolu a milovat jsou nejcennější okamžiky v životě. Na albu se kromě Tomáše Kluse a členů jeho doprovodné skupiny, kytaristy Jiřího Kučerovského, baskytaristy Jana Lstibůrka a bubeníka Petra Škody, podíleli rovněž Tamara Klusová a Jan Jelen.

„Onu cestu k poznání, že spolu je nejlíp, se snaží mapovat písně seskládané tak, aby co nejvěrněji podaly příběh proměny, změny vnímání, vyrovnání stran přijímání a dávání toho nejcennějšího, co nám zde bylo dáno zažít – lásky. Čím jasnější a pevnější budou naše vztahy s okolím, čím víc si mezi sebou věci vysvětlíme pravdou, tím dřív uvidíme, že není tak zle, jak se říká, protože z podstaty chceme všichni dobro. Volíme k němu různé cesty. Zastáváme různé úhly pohledů na něj. Cíl nám ale sedí všem, ať už leží kdekoli. Chceme být spolu s láskou. Kéž je lásky plný svět. Album Spolu věnuji jí ve všech podobách,“ vysvětlil Tomáš Klus.

Design desky má pracovat s principem kruhu. Postaral se o něj výtvarník a tatér Ondrash ve spolupráci s grafickým designérem Stanislavem Tomšejem. Součástí výpravného bookletu budou rovněž foto karty Tomáše Kluse, členů Cílové skupiny, Tamary Klusové a dalších spolupracovníků. Jejich autorem je fotograf Tomáš Třeštík. Ke každému albu také bude přibalen barevný náramek.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám