Hlavní obsah

Tomáš Klus se představí se symfonickým orchestrem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Symfonický orchestr hlavního města Prahy FOK a Tomáš Klus spojí síly 29. června 2022 od 19:30 hodin ve Smetanově síni Obecního domu pod vedením dirigenta Jana Kučery. Písničky Tomáše Kluse upravil pro velký orchestr Jan Lstibůrek.

Foto: Martin Kubica

Tomáš Klus

Článek

„Honza Lstibůrek se chopil přešívání kabátů mých zpovědí pro symfonický orchestr. Když mi poslal první a varoval mě, že ‚to zní v midi směšně‘, zavřel jsem se po prvním poslechu o samotě a brečel. Brečel jsem překvapením, radostí, pokorou, vděčností a těšením se,“ tvrdí Klus.

Pražské symfoniky povede dirigent Jan Kučera, který s Tomášem Klusem již v minulosti spolupracoval a návštěvníci koncertů FOK se s ním mohli setkat například na koncertech ve Valdštejnské zahradě nebo rodinných setkáních Orchestr na dotek.

Koncert se uskuteční 29. června 2022. Původní prosincový termín koncertu byl ze zdravotních důvodů zrušen. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti.

Vstupenky jsou k dispozici na www.fok.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám