Hlavní obsah

Tomáš Hanák má Vodopád

Právo, em

Nejen VyVolenými je nyní živ divák televize Prima. Od úterního večera může sledovat každý týden i novou talkshow Vodopád Tomáše Hanáka. Dívalo se na ni 465 tisíc diváků. starších patnácti let.

Článek

První show působila svěžím dojmem, Hanák, člen divadla Sklep, si zve si do studia hosty a kamarády, aby jim pokládal překvapivé otázky. Na obrazovce tak má téct vodopád slovního "hanákovského" humoru, který si často pohrává svěžím způsobem hlavně s nesmyslem a frází. Hanák zvládal svou známou sebeironickou polohu usilovného glosátora s rutinou.

Napoprvé se s ním v úterý sešli ve studiu někdejší Miss ČR a moderátorka VyVolených Iva Kubelková a filmový producent a tvůrce Václav Marhoul. Kubelková se zdráhala poodhalit vlastní soukromí, odhalila jen své chabé znalosti němčiny a také vysvětlila, jaké to je být Miss ňadro i žít s Bohem. Původně se jí Hanák ptal na "hokejového boha", ale Kubelková otázku naivně stočila na téma víry a zpovědí.

Václav Marhoul zase barvitě popsal mimo jiné, jak obtížně se shánějí peníze na film a jak si takový tvůrce může u toho připadat. Na závěr se řešilo, jaké zvíře by se nejlépe hodilo na producenta.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám