Hlavní obsah

The Offspring zahrají v Praze hlavně hity

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Skladby z nejúspěšnějších desek budou dominovat repertoáru pražského koncertu The Offspring, který se uskuteční ve středu 23. srpna. Na dosavadních koncertech převažovaly písně z desek Smash, Americana a Conspiracy of One.

Foto: Petr Horník, Právo

Koncert kapely Offspring

Článek

Na vystoupeních na evropském turné, které začalo 15. července, hráli Offspring většinou 19 písní. Nikdy nevynechali písně z nejúspěšnější desky Americana Staring at the Sun, Why Don´t You Get A Job, Pretty Fly, The Kids Aren´t Alright a Americana.

Pravověrné punkery může potěšit, že se skupina často vracela k průlomové desce Smash, kterou vydala ještě u nezávislé firmy. Vždy z ní zahrála Come Out And Play, Bad Habit a obvykle i Genocide. Často také zazněly písně Wan´t You Bad a Original Prakster z alba Conspiracy of One.

Obvykle zahrála i dvě písně z desky Splinter z roku 2003 - Head Aroudn You a Hit That.

Na dvou třetinách koncertů také Offspring hráli coververzi skladby Seven Nation Army z repertoáru americké kapely White Stripes.

Kromě The Offspring vystoupí v Malé sportovní hale ještě dánsko-švédská kapela New Drive a britští The Bottom Line.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám