Hlavní obsah

Těším se na dalšího Terminátora, vzkazuje Schwarzenegger

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

„Těším se na natáčení dalšího Terminátora, rozhodně,” uvedl podle serveru Slashfilm v australské televizi Arnold Schwarzenegger. Vyvolalo to spoustu komentářů vzhledem k tomu, jak dopadl Terminátor 5.

Foto: Cinemart

Film Terminátor: Genisys nepříjemně překvapil nízkou kvalitou.

Článek

Pátý díl Terminátora byl propadák, překvapivě špatný a zbytečný film s nesmyslným zmateným scénářem. Fanoušci odcházeli v rozpacích, kritici film doslova rozcupovali. I komerčně šla legenda jednoznačně dolů.

Terminator: Genisys měl odstartovat celou sérii pokračování, ale pár týdnů po premiéře už se psalo spíše o tom, jestli tu trapnost neukončit, dokud to nebude ještě horší. Nové vyjádření server považuje za signál, že se natáčení „šestky” přece jen chystá.

Schwarzenegger však neuvedl žádné detaily, takže celý projekt není jistý. Snad se o dalším díle uvažuje, ale rozhodnutí ještě nepadlo.

Původně studio Paramount tvrdilo, že Terminátora 6 uvidíme v roce 2017 a Terminátora 7 v roce 2018. Pak oznámení stáhlo a zavládlo „ticho po pěšině”. Producenti se zjevně bojí o peníze. Jde o dost nákladné filmy, které musí mít obrovský úspěch, aby něco vydělaly. Zatímco filmy Terminátor 1 a 2 se staly nadčasovou klasikou, další díly postupně snižovaly kvalitu až po pátý, který sci-fi legendu vysloveně poškodil.

Reklama

Výběr článků

Načítám