Hlavní obsah

Teorie velkého třesku je definitivně minulostí. Poslední scéna dotočena

Novinky, Stanislav Dvořák

Poslední scénu poslední řady kultovního seriálu Teorie velkého třesku dotočili ve studiu 25 v Burbanku, kde vznikaly i filmy Casablanca nebo Bonnie & Clyde a Blade Runner. Herci se pak definitivně rozešli domů - o 12 let starší a o desítky milionů dolarů bohatší.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Představitelé seriálu Teorie velkého třesku otiskli své ruce do betonu před slavným TCL Chinese Theatre v HollywooduVideo: Reuters

 
Článek

Hvězdy seriálu už asi těžko překonají popularitu, jakou zažily v posledních dvanácti letech, ostatně nikdo z nich už nikdy pracovat nemusí. S honoráři kolem milionu dolarů za jednu epizodu si mohou dělat, co chtějí.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Kaley Cuocová

Závěr natáčení se neobešel bez emocí. Jeden z hlavních tvůrců, Chuck Lorre, si odklapnul poslední scénu a měl prý při tom ”vlhké oči”. Představitel Leonarda Johnny Galecki dojatě poděkoval publiku ve studiu, které se obléklo do tematických triček. „Pro nás všechny je to splněný sen,“ poznamenal o seriálu.

Kaley Cuocová (Penny) neudržela slzy a prohlásila, že tým „big bangu“ byl pro ni spíš jako rodina. „Teorie velkého třesku bude v našich srdcích žít navždy,“ dodala pateticky.

Foto: Profimedia.cz

Celá slavná sestava. Zleva: Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuocová, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Mayim Bialiková a Melissa Rauchová.

Poté si Cuocová, Johnny Galecki, Jim Parsons, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Mayim Bialiková a Melissa Rauchová otiskli své ruce do betonu před slavným hollywoodským Chinese Theatre, a definitivně tak potvrdili svůj hvězdný status. Někteří fanoušci sice seriál na sociálních sítích opláčou, ale faktem je, že Teorie velkého třesku se už dávno vyčerpala. Ze začátku fungovala parta vysokoškoláků, kteří neuměli navazovat vztahy, dokonale. Sheldon všechny šťavnatě urážel, byl více sociopatický a Penny zase více prostoduchá. Později postava Sheldona „vyměkla“, což humoru škodilo.

Nadále bude pokračovat seriál Mladý Sheldon, zachycující dětství geniálního vědce Sheldona Coopera v Texasu, to už ale není „big bang“.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám