Hlavní obsah

Support Lesbiens představují singl Sins. Je o vnitřním boji

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pražská poprocková kapela Support Lesbiens vydává po téměř dvou letech novinku Sins, která je zároveň předzvěstí zbrusu nového alba. To by muzikanti rádi představili koncem letošního roku. Během léta je tedy, kromě koncertů a společného času v dodávce, čeká zkušebna, studio a mnoho hodin nahrávání. Klip má na Novinkách.cz premiéru.

Support Lesbiens ve videoklipu k písni SinsVideo: archiv kapely

 
Článek

„Píseň Sins symbolizuje hudbou i novým videoklipem vnitřní boj, který se odehrává v každém z nás. Vyjadřuje přijetí sebe sama, odpuštění a akceptování vlastních chyb. S kapelou následujeme naši vizi v originálním zvuku i sdělení obsahu v novém stylu, který je organický a moderní. Vnímám to tak, že nový singl je místo, na němž se potkávají všechny osobnosti kapely a jejich zkušenosti, které se snažíme promítnout do svého sdělení,“ říká ke skladbě zpěvák a zároveň spoluautor nové písně Dušan Marko.

Zároveň se poprvé chopil kamery a spolu s režisérem Ondřejem Matajem natočili ke skladbě videoklip.

„Píseň metaforicky ztvárnila Nikol Fryšová, tanečnice, jogínka, učitelka a herečka, kterou můžete vidět v Cirku La Putyka a v jiných projektech v Praze. Myslím, že se mají fanoušci na co těšit. Já osobně jsem moc spokojený,“ dodává Marko.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám