Hlavní obsah

SuperStar stále sledují přes 3 milióny diváků

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Blíží se vyvrcholení soutěže Česko hledá SuperStar. Nedělní klání, v němž vypadl Tomáš Savka, opět sledovaly více než 3 milióny dospělých diváků. Přesně jich tentokrát bylo bez deseti tisíc tři a čtvrt miliónu, což sice nepředstavuje rekord, ale pořád jde o neuvěřitelné číslo.

Foto: Josef Zajíc

Spectaculo Interesse. Ostrava. 7.10.2015. Divadlo loutek: A do třetice... Tři přadleny...Divadlo Drak

Článek

Nejvíce lidí se na SuperStar dívalo před čtrnácti dny, kdy jich sedlo k obrazovkám 3,3 miliónu. Před týdnem jich bylo 3,197 miliónu. Vzhledem k tomu, že jde o pohyby o pouhých několik procent, tedy jen lehce nad oblastí statistické chyby, těžko spekulovat o jejich příčině. Podobné drobné výkyvy se objevují u dalších pořadů. Na Komisaře Rexe se dívalo 887 tisíc diváků a 546 tisíc sledovalo na ČT 1 pokračování Agentury Puzzle.

I ve zbytku večera dominovala Nova s pořady Střepiny (2,5 mil)  a TELE TELE (1,9 mil.). Zábavnou show Nikdo není dokonalý na Primě zhlédlo 966 000 diváků.

V sobotu vzbudily největší zájem Dobroty na Nově, které si vybrala polovina diváků (1,8 miliónu), když necelá čtvrtina (0,84 mil) upřednostnila Manéž Bolka Polívky na ČT 1. Z filmů vzbudila největší pozornost dobře známá Bláznivá střela na ČT 1, kterou si vybrala třetina diváků, tedy milión párů očí. Porotce na Nově sledovalo o 90 000 zájemců méně a tuzemskou detektivku Smrt stopařek na Primě 600 tisíc.

Polovina lidí (1,6 mil.) v pátek upřednostnila soutěž Chcete být milionářem na Nově. Jen o sto tisíc méně sledovalo následující pěveckou soutěž DO-RE-MI. Čtvrtina diváků (0,8 mil. upřednostnila Arabelu na ČT1, když větší zájem vzbudila následující film Kráva a prezident , který si vybralo 966 000 zájemců. Přenos galavečera na mezinárodním filmovém festivalu ve Zlíně na Primě zhlédlo jen 350 000 diváků, téměř dvakrát více se jich dívalo na film o vylodění v Normadii Nejdelší den.

Reklama

Výběr článků

Načítám