Hlavní obsah

SuperStar: ještě tak přijít o Juliana

Právo, Jaroslav Špulák

Zájem diváků rozhodovat o účastnících SuperStar neklesá, tentokrát přišlo 828 411 hlasů, a soutěž je po Televizních novinách stále nejsledovanějším pořadem Novy. Na první část se dívalo 2,8 miliónu lidí, na vyhlášení si krátce před půlnocí počkaly skoro 2 milióny.

Foto: Josef Zajíc

Divadlo loutek Ostrava. 11.6.2015 Z generálky inscenace Vlku, dobré chutnání- Vlka( Jana Zajacová)bolí zuby.

Článek

Vyřazení Petry Páchové z finále soutěže Česko hledá SuperStar potvrdilo celosvětovou pravdu: v téhle loterii může kdykoli vypadnout kdokoli. Byť se jí muzikálové kolo příliš nepovedlo a byla za to peskována už na pódiu protentokrát nepříliš shovívavou porotou, rozhodně nebyla nejhorší zpěvačka.

Ve své kůži nebyli tradičně Záhorovský a Dolínek, méně obvykle Issa a Savka, zkrátka spravedlivější by bylo, kdyby diváci vyřadili některého z mládenců. Esemesky ale posílají více dívky. Proto lze očekávat, že jak se bude počet finalistů snižovat, silnější pohlaví bude získávat na síle.

Převaha hlasujících dívek zřejmě oddálila tušenou tragédii. Na "sedadle smrti" se ocitl i outsider a objektivně nejslabší zpěvák finále Julian Záhorovský. Kdyby čirou náhodou vypadl, vzalo by za své to, co nynější podobu soutěže zdobí.

Ostrovtip porotců, v tomto případě zejména Ondřeje Soukupa, moment překvapení, který vždy přináší odpověď na otázku, kdo vypadne místo Juliana, a koneckonců i obraz sympaticky drzého rockera, jenž svou přítomností soutěž očividně provzdušňuje.

Souvětí kola vypustil právě on, když Soukupovi chlapácky vrátil podání: "Jak jste mě minule přirovnal k tomu Eaglovi (britský skokan na lyžích), on věděl, že je nejhorší. Ale jestli znáte anglické heslo "Nemusíte vyhrát, ale bojovat", tak jak bojoval Edward Eagle, tak bojuju já."

Bojuj, hochu, bojuj. Bez tebe by byla soutěž poloviční.

Reklama

Související články

Zaňková: SuperStar je konstruována Novou

Devatenáctiletá Veronika Zaňková z východočeského Lična je první z deseti finalistů, která musela soutěž Česko hledá SuperStar opustit. Minulou neděli dostala...

Jako další ze SuperStar vypadl Poláček

Týden se sešel s týdnem a v pořadu Česko hledá SuperStar je o jednoho soutěžícího méně. V neděli se diváci televize Nova rozhodli, že českou super hvězdou...

Výběr článků

Načítám