Hlavní obsah

SuperStar: favoritkou je Aneta Langerová

Právo, špu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Po vyřazení Martiny Balogové je největší favoritkou Aneta Langerová. Alespoň se to domnívají zbylí soutěžící Šárka Vaňková, Tomáš Savka a Sámer Issa. Anetě však přízeň příliš radost nedělá, dokonce se snaží nepřipouštět si ji.

Foto: Jan Záliš

Starosta a starostová v Adršpašsko-teplických skalách

Článek

"Není to pro mě nic příjemného. Vždycky raději začínám dole a pomalu se dostávám výš, než že bych chtěla padat z výšky na zem. Necítím se jako favoritka a poté, co jsme zažili minulou neděli vyřazení Martiny Balogové, mi není jasné, na čem záleží lidem, kteří hlasují," sdělila Aneta.

"Na vyřazení jsme připraveni všichni. Kdybych vypadla, nezlobila bych se. Chtěla jsem se dostat do první pětky a případně se dočkat rockových balad, což se mi splnilo. Ani nevím, jestli bude vítězství v téhle soutěže pro někoho z nás skutečné vítězství," dodala.

"Nenacvičuji si žádnou reakci pro případ, kdyby mě diváci vyřadili. Kdykoli jsem si něco nacvičovala, vždycky jsem to řekla jinak, takže to nemá cenu. Nechám to být a budu reagovat podle momentální nálady," zkonstatovala Šárka Vaňková.

Anketa

Otázky pro zbývající finalisty:

1. Míváte při finálových koncertech nějaký amulet?

2. Ve kterém hudebním stylu jste se dosud cítil/a nejjistější?

3. Kdo bude podle vás českou SuperStar?

Jejich odpovědi:

Sámer Issa

1. Žádný suvenýr nemám. Máme jen rituál s ostatními. Když jdeme na pódium, plácneme se, uděláme tfuj, tfuj a popřejeme si hodně štěstí.

2. Když jsem v prvním finálovém kole zpíval Respect. Pak jsem začínal mít obavy a některé styly mi nesedly.

3. Hlasově jsem původně tipoval Martinu Balogovou. Teď bych řekl, že to bude Aneta. Lidé se v ní vzhlíží, je to obyčejná holka, která si na nic nehraje. Přeji jí to.

Tomáš Savka

1. Umělohmotného králíčka. Nefixuji se na něj, ale věřím, že mi někdy štěstí nosí. Dala mi ho přítelkyně.

2. Každopádně při swingu, tam jsem byl ve své kůži i ve svém oblečení. Hrozně rád totiž chodím v obleku.

3. Aneta Langerová.

Aneta Langerová

1. Naše vizážistka Helenka, která mi dělá vlasy, mi v neděli dala sponku. Sundala ji, ohnula jí konec a dala mi ji do náramku. Možná si toho diváci všimli. Držela jsem ji, když bylo vyhlašování.

2. Jednoznačně v rockových baladách a v úplně prvním kole, kdy jsem zpívala Alanis Morissette.

3. Po minulé neděli nechci tipovat nikoho. Myslím, že v téhle soutěži už nejde o zpívání.

Šárka Vaňková

1. Minulou sobotu jsem dostala od pana režiséra kamenné srdíčko. Den předtím mi nebylo nějak dobře a on mi ho dal pro dobrý pocit. Musím říct, že mi pomohlo. V neděli jsem na ruce měla takový proužkovaný rukávník. Celý večer v něm bylo to srdíčko schované. Můžu si ho prý nechat, jak dlouho budu chtít.

2. V žádné. Nervy pracovaly v každém kole. Nejvíc se mi ale líbil swing.

Čtyři finalisté a jejich šance v Tipech Práva

Aneta Langerová

Říčany, 17 let

Tip Práva: 80%

Sámer Issa

Děčín, 18 let

Tip Práva: 70%

Šárka Vaňková

Jirkov, 16 let

Tip Práva: 50%

Tomáš Savka

Horní Slavkov, 20 let

Tip Práva: 40%

3. Nechci dělat ukvapené závěry, ale vyhraje asi Aneta. Je svá, taková obyčejná, typ člověka, který má charisma, je skromný a báječně zpívá.

Reklama

Související články

Balada pro Balogovou - skončila

Všichni finalisté soutěže Česko hledá SuperStar si ruku v ruce chtěli sednout na "sedadlo smrti". Na nejneoblíbenější místo na pódiu si nakonec opravdu všichni...

Finalisté SuperStar zkoušeli dabing

Aneta Langerová, Šárka Vaňková, Sámer Issa a Tomáš Savka, čtyři poslední finalisté soutěže Česko hledá SuperStar, si v úterý vyzkoušeli v barrandovských...

Výběr článků

Načítám