Hlavní obsah

Stormwitch do Ostravy nepřijede, festival se ruší

Právo, hon

Festival Fest RockOva, který se měl konat v sobotu v Ostravě, byl zrušen kvůli nízkému zájmu o vstupenky. Informovala o tom pořadatelská společnost RB Baterie. Informace o zrušení festivalu přišla krátce poté, co německá kapela Stormwitch, která měla být hlavní hvězdou, oznámila, že do Ostravy nepřijede, protože nedostala zaplacen honorář.

Foto: stormwitch.de

Skupina Stormwitch

Článek

„Opakovaně jsme žádali organizátory o platbu, ale obdrželi jsme jen omluvy,“ píše se v prohlášení kapely, která vyzvala své fanoušky, aby vraceli vstupenky.

Zástupce pořadatelů Rostislav Bystroň na to v úterý reagoval, že s kapelou pořadatelé stále jednají. Platbu prý kapele poslali, bohužel se ale prý vinou banky zdržela. „Věříme, že kapela nakonec přijede,“ řekl organizátor. Nakonec ale v noci na středu informoval, že festival se ruší. Prý se prodalo málo vstupenek.

Přípravy festivalu, který navazuje na akci Rocková Ostrava, provázejí změny programu už delší dobu. Festival se měl navíc nejprve konat v Dolní oblasti Vítkovice, pak pořadatelé jako dějiště oznámili Trojhalí Karolina a nakonec se festival má konat v areálu Libros.

Reklama

Výběr článků

Načítám