Hlavní obsah

StarDance pokračoval slowfoxem a paso doble. Poprvé došlo i na vyřazování

Novinky, Lukáš Silný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V historicky padesátém přímém přenosu soutěže StarDance čekal v sobotu desítku soutěžních párů buď tanec paso doble nebo slowfox. Sobotní přenos byl zároveň prvním, ve kterém došlo na vyřazování. Sítem soutěže tak neprošla Lucie Dvořáková.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Účastníci StarDance

Článek

Jako první vstoupili na taneční parket zpěvák Radek Banga a Tereza Bufková, kteří tančili paso doble. „Ty máš rytmus, ty máš ruce, ale v celku jsem čekal víc. Hlavně víc té energie,” ohodnotil Bangův výkon v toreadorském tanci Jan Révai. S tím se ztotožnila i Tatiana Drexler. Ostatní porotci však byli v hodnocení pozitivnější.

Celkově dvojice získala slušných 27 bodů.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Radek Banga a Tereza Bufková

První slowfox večera představili Leoš Mareš s tanečnicí Katarínou Štumpfovou. Ti minulý týden zazářili, proto obecenstvo čekalo výborný výkon. „Máte ještě ohromný potenciál a děláte to velmi dobře,” řekla Tatiana Drexler. S tím souhlasil i Radek Baláž. Navzdory tomu dvojice získala 27 bodů, tedy o čtyři méně než minule.

Soutěž pokračovala tancem paso doble v podání zpěvačky Leony Machálkové a jejího tanečního partnera Michala Necpála. Odborná porota jejich výkon hodnotila velice pozitivně. Pár tak získal výborných 31 bodů.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Leona Machálková a Michal Necpál

„Velmi pěkná choreografie, excelentní nášlapy, moc pěkné,” ohodnotil slowfox dvojice Marie Doležalová a Marek Zelinka porotce Zdeněk Chlopčík. Experti na tanec nakonec souhrnně udělili herečce a jejímu partnerovi 27 bodů.

V soutěži se poté představila dvojice vedená svérázným komikem Lukášem Pavláskem. Paso doble zatančil s Lucií Hunčárovou na píseň Yellow Submarine ve stylu mažoretek. U jejich výkonů se vydržela nesmát jen část publika. „Jenom připomenu, že to bylo paso doble,” zhodnotil výkon ještě před porotci moderátor večera Marek Eben.

„Spousta vtipu, málo tance a fatální problémy s rytmem,” ohodnotil Radek Baláž. Podobně se vyjádřil i Jan Révai. „Měli jsme trénovat už v období první řady,” obhajoval svůj výkon Pavlásek. Za tanec nakonec získali podprůměrných 13 bodů.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Lukáš Pavlásek a Lucie Hunčárová

Kvalita tance se zlepšila při představení vítězů z minulého kola Jitky Schneiderové a Marka Dědíka. „Bylo to moc hezké a jsem si jistý, že porota to řekne taky,” pochválil Eben. Za svůj slowfox získali od porotců po právu 30 bodů.

Paso doble následně představil bývalý boxer Rostislav Osička. Porota jejich výkon zdaleka nedocenila jejich výkon tak jako u předchozí dvojice. „Já nevím, co mám ocenit. Jediné, co oceňuji, je snaha,” řekl k výkonu Jan Révai. S tanečnicí Romanou Motlovou získal boxer 14 bodů.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Rosťa Osička a Romana Motlová

Lucie Dvořáková alias DJ Lucca předvedla s Michalem Kurtišem slowfox, za který si od přísné poroty, kromě uznání za choreografii, vysloužila i slušných 22 bodů.

Doktorka Kateřina Cajthamlová spolu se zdravotně indisponovaným tanečníkem Petrem Čadkem, který bere antibiotika, představila paso doble. V prvním kole získali 25 bodů, v tom druhém si pohoršili o tři body.

Poslední taneční pár Marek Taclík a Martina Marková zakončil druhé kolo soutěže slowfoxem za překvapivých 24 bodů, získal tedy o pět víc než minule.

Nejvíce bodů v sobotu večer získala Leona Machálková (31). První vypadnuvší účastnící se po hlasování fanoušků stala překvapivě Lucie Dvořáková. „Tak promiň,” řekla po vyřčení verdiktu svému tanečnímu partnerovi Michlu Kurtišovi.

Soutěž bude pro ostatní známé osobnosti a jejich partnery pokračovat opět příští sobotu.

Anketa

Kdo je váš favorit ve StarDance?
Marek Taclík a Martina Marková
6 %
Kateřina Cajthamlová a Petr Čadek
1,9 %
Rostislav Osička a Romana Motlová
1,7 %
Jitka Schneiderová a Marek Dědík
45 %
Lukáš Pavlásek a Lucie Hunčárová
5 %
Marie Doležalová a Marek Zelinka
8,6 %
Leona Machálková a Michal Necpál
4,3 %
Leoš Mareš a Katarína Štumpfová
22,3 %
Radek Banga a Tereza Bufková
5,2 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 6939 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám