Hlavní obsah

Stallone představil v San Diegu "nejtvrdší biják všech dob"

Hodinovou prezentaci svého nového filmu uspořádali ve čtvrtek v kalifornském San Diegu tvůrci snímku Expendables: Postradatelní, v němž se představuje tým spolehlivých drsňáků staré americké školy v čele se Sylvesterem Stallonem, autorem scénáře snímku a jeho režisérem.

Článek

Na prezentaci, která se uskutečnila v rámci komiksového festivalu Comic-Con, Stallone převzal cenu za sérii filmů s legendárním akčním hrdinou Rockym.

Expendables: Postradatelní

Film Expendables: Postradatelní vypráví o skupině ostrých žoldáků, která má svrhnout nebezpečného diktátora. Stallone do hlavních rolí obsadil osvědčené filmové rváče Steva Austina, Terryho Crewse, Randyho Coutura nebo Dolpha Lundgrena. Na plátně se mihne i Bruce Willis, který při předváděčce v San Diegu Stallonovi za roli osobně poděkoval. Diváci uvidí také Arnolda Schwarzeneggera, nynějšího guvernéra státu Kalifornie.

Spoustu akčních rolí točili hrdinové filmu bez kaskadérů "naostro". Při jedné z rolí poranil Austin, bývalý wrestlingový šampion, Stallonův zátylek tak nešťastně, že herec skončil v nemocnici na operačním sále. Crews, bývalá hvězda amerického fotbalu, označil film za "nejtvrdší biják všech dob".

Stallone na prezentaci obdržel cenu za sérii filmů s akčním hrdinou Rockym, která byla zapsána do Guinnessovy knihy rekordů jako nejúspěšnější na světě. Účastníkům prezentace se svěřil, že po natočení filmu Rocky Balboa v roce 2006 už chtěl filmování nechat. O dva roky později ale natočil snímek Rambo, po jeho úspěchu chytil "druhý dech" a výsledkem jsou Expendables: Postradatelní. Film má premiéru v srpnu.

Reklama

Výběr článků

Načítám