Hlavní obsah

Stallone oživí boxerskou legendu Rockyho

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americký herec Sylvester Stallone oživí svou zřejmě nejslavnější filmovou postavu, boxera Rockyho Balbou. Podle filmového deníku Daily Variety natočí již šesté pokračování příběhů o filadelfském boxerovi, na němž se budou podílet studia Columbia, Revolution Studios a MGM.

Článek

V novém pokračování bude Rocky majitelem restaurace a vdovec, který se rozhodne čelit samotě návratem do ringu. Stallone bude film, k němuž píše scénář, také sám režírovat.

Budeme se snažit vrátit k náladě prvních dvou pokračování Rockyho, řekl o projektu, který se připravoval přes čtyři roky. Devětapadesátiletý Stallone napsal všechny předcházející filmy o Rockym a režíroval druhý, třetí a čtvrtý. Dosavadních pět dílů utržilo jen v USA 495 miliónů dolarů.

Kromě Rockyho planuje i Ramba

Natáčet se bude začátkem příštího roku ve Filadelfii a Las Vegas. Rockyho soupeře bude možná hrát bývalý šampión těžké váhy Roy Jones.

Podle Daily Variety se Stallone chystá příští rok vrátit také k postavě vietnamského veterána Ramba a natočit již čtvrtý film jeho dobrodružství.

Anketa

Šli byste se podívat na šesté pokračování Rockyho?
Ano.
81,9 %
Ne.
18,1 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 288 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Stallone by si zahrál Ramba

Hollywoodský herec Sylvester Stallone (57) uvažuje, že se ještě jednou představil na plátně v roli neohroženého válečného veterána Ramba. "Na Rockyho už jsem...

Výběr článků

Načítám