Hlavní obsah

Springsteen vydá album Letter to You

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký zpěvák a muzikant Bruce Springsteen vydá nové řadové album se svým E Street Bandem. Jmenuje se Letter To You a vychází 23. října 2020.

Foto: Sony Music

Bruce Springsteen na desce Letter to You

Článek

Springsteen na desce pracoval doma v New Jersey a proti pravidlům dnešního popu nahrával vše živě. Jde o jeho dvacáté studiové album.

„Miluji přirozené emoce alba Letter To You. A miluji zvuk E Street Bandu, který se kompletně nahrával naživo v mém studiu způsobem jako nikdy předtím a s žádnými pozdějšími úpravami. Album jsme natočili za pouhých pět dní a stal se z toho pro mě největší nahrávací zážitek mé dosavadní kariéry,” uvedl Springsteen.

Letter to You obsahuje devět skladeb, které napsal Springsteen sám, a nové nahrávky tří legendárních, ale doposud nikdy nevydaných písní ze sedmdesátých let: Janey Needs a Shooter, If I Was the Priest a Song for Orphans.

Na desce hrají Roy Bittan, Nils Lofgren, Patti Scialfa, Garry Tallent, Stevie Van Zandt, Max Weinberg, Charlie Giordano a Jake Clemons. Produkce se ujal Ron Aniello a Bruce Springsteen, za mixážní pult si sedl Bob Clearmountain a desku masteroval Bob Ludwig.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám