Hlavní obsah

Spice Girls ohlásily návrat na pódia. Pouze ve čtyřech, bez Beckhamové

Právo, Jaroslav Špulák

Britská dívčí skupina Spice Girls ohlásila návrat na pódia. Stane se tak příští rok. Melanie „Sporty Spice“ Chisholmová, Emma „Baby Spice“ Buntonová, Melanie „Scary Spice“ Brownová a Geri „Ginger Spice“ Hornerová to oznámily prostřednictvím videa, které zveřejnily na Twitteru. Victoria „Posh Spice“ Beckhamová se koncertů nezúčastní.

Foto: ČTK

Spice Girls budou příští rok na pódiu pouze ve čtyřech.

Článek

Kvarteto vystoupí od 1. do 15. června 2019 ve městech Manchester, Coventry, Sunderland, Edinburgh, Bristol a Londýn, kde se představí na stadionu Wembley. Jako support na turné vystoupí britská zpěvačka Jess Glynne.

Spice Girls vznikly v roce 1994. Na kontě mají tři alba, Spice (1996), Spiceworld (1997) a Forever (2000). Po velkém úspěchu v devadesátých letech si daly v roce 2000 pauzu a znovu se setkaly až v letech 2007 a 2008, kdy absolvovaly světové turné. Naposledy se spolu představily na závěrečném ceremoniálu londýnských olympijských her v roce 2012.

O comebacku kapely se spekulovalo již několik měsíců. O víkendu se v britských médiích objevila informace, že návrat bude oznámen v tomto týdnu. Victoria Beckhamová se hodlá věnovat svým vlastním aktivitám.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám