Hlavní obsah

Soutěž SuperStar zná poslední finalisty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Štěstí se v nedělním pátém čtvrtfinále soutěže televize Nova Česko hledá SuperStar usmálo na Šárku Vaňkovou, kterou hlasováním z osmi soutěžících, kteří dostali druhou šanci, vybrali diváci. Druhým postupujícím se stal Stanislav Dolinek, který získal od porotců divokou kartu.

Foto: Josef Zajíc

Otevření zrekontruovaných oddělení Ortopedie a Urologie. Pavlilon A Městské nomocnice Ostrava 26.2.2015

Článek

Zbylých šest soutěžících odešlo ze studia a se soutěží se definitivně rozloučilo, neboť žádnou další šanci již nedostanou. Naopak dvě v neděli nejúspěšnější potencionální superstar jdou do dalších bojů. Pro Šárku Vaňkovou hlasovalo 21 % diváků.

Tři vzdali možnost postupu

Předtím než porota jména osmi uchazečů oznámila, vzdali se tři soutěžící možnosti postupu. Martin Kubát ze zdravotních důvodů, Jolana Smyčková se rozhodla dále štěstí nepokoušet a odstoupila také Zuzana Zaharowská, která byla tajnou favoritkou porotců. "Dál už soutěžit nebudu, protože mě čekají mnohem důležitější povinnosti, jako je maturita, a také takové milé povinnosti, které život přináší," sdělila Zahrovská s úsměvem.

Kořalka musí mít charisma

Při výběru porotců se ukázalo, jak rozdílné názory mezi nimi panují a že velkou roli sehrály projevené divácké sympatie. O soutěžícím Janu Kořalkovi Gábina Osvaldová mimo jiné řekla: "Musí mít nějaké charisma, když zaujal lidi."

K Martě Balážové se Ondřej Hejma vyjádřil: "Je to spíš herečka. Zpívající herečka." Soukup jej s přísným výrazem poopravil: "Je to zpívající neherečka!"

Řekli o finalistech

Po nepříliš jistém vystoupení Standy Dolinka se Soukup zaradoval: "Jsou okamžiky, kdy chyby nevadí. Když je v tom srdce a cit, není o čem diskutovat."

K Šárce Vaňkové tentýž Soukup řekl: "Má velmi zvláštní kouzlo, zpívá dobře a cítím u ní možnost růstu." Opačného názoru byl Hejma, který Šárce na rovine řekl, že na SuperStar to není. Soukup se však soutěžící zastal, když řekl: "Já za váma stojím."

Co bude dál?

Za týden se v programu Česko hledá SuperStar soutěžit nebude. Připraven je sestřih nazvaný Story so far, který divákům připomene nejlepší nejlepšími momenty dosavadního průběhu soutěže, nabídne i neodvysílané záběry a v profilech představí deset finalistů.

TOP 10 - Česko hledá SuperStar
1. Sámer Issa6. Veronika Zaňková
2. Aneta Langerová7. Tomáš Savka
3. Martina Balogová8. Julian Záhorovský
4. Petra Páchová9. Petr Poláček
5. Šárka Vaňková10. Stanislav Dolinek
Poznámka: čísla u soutěžících jsou pouze pro identifikaci s fotografiemi pod tabulkou.

Od 25. dubna do 20. června budou finalisté soutěžit při koncertech v pražském Sky clubu Na Brumlovce. Přímé přenosy v televizi Nova budou začínat již ve 20 hodin. Necelé tři hodiny po skončení koncertu moderátoři vždy vyhlásí toho, kdo ze soutěže vypadne, neboť obdržel od diváků nejméně hlasů.

Reklama

Související články

Martina Balogová: S upřímností narážím

Dnes večer diváci určí další dva finalisty soutěže Česko hledá SuperStar. Minulý týden tak ve třetím kole spolu s Julianem Záhorovským uspěla i pětadvacetiletá...

Známe další dva adepty na SuperStar

Televizní soutěž Česko hledá SuperStar zná sedmého a osmého finalistu. Na základě hlasování diváků TV Nova jimi jsou Petra Páchová (17) a Petr Poláček (19)....

SuperStar ovládla televizní vysílání

Televizní soutěž Česko hledá SuperStar ovládla celý nedělní večer: po 21. hodině ji sledovalo 2,67 miliónu diváků a Nova v konkurenci s dalšími třemi...

Výběr článků

Načítám