Hlavní obsah

Sobotní Okoř se šťávou rozduní Škwor, Trautenberk, Rybičky 48 i Lake Malawi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V romantickém podhradí Okoře se v sobotu 1. června ukusteční 21. ročník festivalu Okoř se šťávou. Poprvé se na této akci představí například kapely Škwor či Trautenberk.

Foto: Okoř se šťávou

Skupina Rybičky 48 zve na festival Okoř se šťávou.

Článek

Podle organizátora festivalu Michala Šenbauera, známého též jako frontmana kapely České srdce, je pro návštěvníky připraveno na dvou pódiích dohromady 14 hodin hudby bez přestávky.

„Na letošním ročníku vystoupí skupina Škwor, která minulý rok oslavila 20 let v O2 aréně. Poprvé na festivalu vystoupí Trautenberk,” přibližuje Šenbauer letošní dramaturgickou volbu.

Dalšími lákadly festivalu jsou Michal Hrůza, Rybičky 48, Pokáč, Mirai či UDG. Zahrají také Lake Malawi, kteří naživo předvedou i píseň Friend of a Friend, se kterou nedávno zastupovali Českou republiku na Eurovizi v Tel Avivu. Nové album představí zpěvák MikAel, dál vystoupí Mensfield, Czech IT, Pekař a další.

Foto: Okoř se šťávou

Festival Okoř se šťávou

Tradiční součástí festivalu je i koncert Českého srdce, které letos oslaví 30 let na scéně.

Festival začíná v 11 hodin. Jako každý rok mohou návštěvníci využít kyvadlovou dopravu z Prahy z nádraží Veleslavín i z Kladna. Další spoje budou ze Slaného a Kralup. Podrobnější informace jsou na stránkách festivalu www.okorsestavou.cz.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám