Hlavní obsah

Sobota plná hudby. V Praze proběhnou Majáles a Utubering

Právo, jaš, kul

Dvě velké hudební akce proběhnou v sobotu 28. dubna na letišti v pražských Letňanech. Na dohled od sebe se odehraje čtrnáctý ročník festivalu Majáles a čtvrtý ročník přehlídky Utubering.

Foto: www.klapper.cz

Skupina Mirai vystoupí na Majálesu i Utuberingu.

Článek

Majáles začne velkým průvodem, který má sraz v 10:30 hodin na rozcestí ulic Vodičkova a Jungmannova. Po skácení májky se vypraví centrem města do Holešovic, odkud se fanoušci hudby mohou metrem přesunout do Letňan.

Tam se odehraje volba nového krále a královny Majálesu a od 12.30 hodin vystoupí na dvě desítky interpretů. Na pódiích se mimo jiné vystřídají Rybičky 48, Tomáš Klus, Jelen, Mandrage, Ben Cristovao, Majk Spirit, Mirai, Lenny, Marek Ztracený, Horkýže Slíže, Wohnout, Vypsaná Fixa a další. Po skončení programu otevřených scénách bude po třiadvacáté hodině akce pokračovat afterparty v sousedním PVA, na které vystoupí Marpo s TroubleGangem.

Utubering začne v Letňanech v 15 hodin a přinese to nejlepší z internetové zábavy v živém provedení.

Mezi největší taháky budou patřit youtubeři Kovy, Gogo, Jirka Král, Baxtrix, MenT, Jmenuju se Martin a Anna Šulc. Celkem vystoupí na dvacet účinkujících spolu s kapelou Mirai, Sebastianem a Pavlem Calltou.

Internetové osobnosti si připravily program speciálně pro Utubering. Kovy poprvé naživo zazpívá skladbu Despacito, Jirka Král přestěhuje na Utubering celé své Zetko, tedy unikátní youtuberský klub z centra Prahy. MenT přiveze na svého zlatého Malucha, Baxtrix si připravil vlastní minihernu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám