Hlavní obsah

Skupina Rybičky 48 má svatební písničku a vyhlašuje svatební soutěž

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kapela Rybičky 48 vydává Svatební hymnu. Píseň doprovázená videoklipem jistě pobaví i svatební skeptiky. „Samotný nápad na Svatební hymnu vznikl na naší vlastní svatbě, protože mi chyběla nějaká novější písnička s tématem svatby, když pominu pěknou, ale desítky let starou píseň Když si báječnou ženskou vezme báječnej chlap,“ uvedl zpěvák a baskytarista Kuba Ryba.

Kapela Rybičky 48 v klipu k písni Svatební hymnaVideo: Universal Music

 
Článek

Svatební hymna zrcadlí vývoj kapely, jak popisuje zpěvák. „Rosteme, zrajeme a pozvolna vedle našich krásných žen dospíváme, a tak se nás víc týká i téma svateb, nových přírůstků, a o to víc si dokážeme užívat obyčejně krásných věcí,“ říká Ryba a konstatuje, že v posledních pěti letech se tři ze čtyř členů oženili, a většina přátel už ve svazku manželském je, nebo do něj míří.

Jak je u kapely Rybičky 48 zvykem, přistoupila ke svatebnímu tématu svérázně, což potvrzuje videoklip. „Věříme, že se lidi u klipu pobaví, což je ostatně jedna z hlavních věcí, proč děláme muziku. Pevně doufáme, že až se svět dostane do normálu, tak tenhle song nebude chybět na žádný svatbě,“ dodal za kapelu Ryba.

Kapela se singlem připravila jedinečnou soutěž s názvem Milionová svatba. „Každoročně jsme poptáváni na desítky svateb našich fanoušků, ale několik let tyto poptávky odmítáme s tím, že zahrajeme pouze na jediné, Miliónové svatbě. Vítěz soutěže tedy obdrží exkluzivní koncert skupiny Rybičky 48,“ vysvětluje Martin Řehoř, manažer kapely Rybičky 48.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám