Hlavní obsah

Skupina November 2nd jede do USA a Anglie

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Hranicko-pražská kytarová skupina November 2nd, která byla v loňském roce nominována na cenu Anděl v kategorii Objev roku, se chystá na svá další zahraniční vystoupení. Ještě předtím se ale ve čtvrtek představí v pražském klubu Roxy.

Foto: Magistrát města Plzně

Deska byla odhalena u příležitosti nedožitých 80. narozenin Václava Havla.

Článek

Koncem září odlétne do New Yorku, kde vystoupí na tamním Street Festivale a zahraje si i v několika renomovaných klubech. Některá vystoupení proběhnou například i v populárních klubech Arlene´s Grocery nebo v Bitter End. Kromě New Yorku vystoupí November 2nd i ve Washingtonu.

"Moc se těšíme. Jsme rádi, že můžeme spojit muziku s cestováním. Hlavně musíme poděkovat českému centru v New Yorku, že nám vystoupení zprostředkovalo," říká zpěvačka Saša Langošová a dodává, že kromě koncertů stráví kapela i několik dní v brooklynském studiu Union Street Recording, kde bude pod vedením producenta Stevea Walshe nahrávat písně na nové album.

"Steve produkoval například poslední akustickou desku Erasure, která vyjde na podzim. Specializuje se ale především na rockové písničkářky. Už nám smíchal dvě skladby, které jsme nahráli v pražském studiu Sono. Znějí opravdu skvěle," dodává zpěvačka.

Po návratu z USA si November 2nd zahrají pár koncertů doma a pak je čeká cesta do Velké Británie. Odehraje tam své druhé anglické turné, během něhož vystoupí i v Londýně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám