Hlavní obsah

Skupina Kryštof v Halywůdu

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupina Kryštof chystá na říjen osmou studiovou desku. Ponese název Halywůd a ostravsko-havířovská parta na ni láká stejnojmenným singlem. Představuje k němu i nový videoklip.

Kapela Kryštof v klipu k písni HalywůdVideo: Universal Music

 
Článek

„Americký Halywůd je o snech. Ten ostravský o těch, které se možná nikdy nesplní, ale je důležité je mít. A můžete snít klidně i o tom, že jednou budete třeba jako Breďák Pitt,“ říká Richard Krajčo.

O tom všem pojednává pilotní singl Halywůd z produkce Armina Effenbergera, který vzešel autorsky z pera zpěváka a kytaristy Richarda Krajča stejně jako ostatní nové písně z připravované desky. Na ní se kromě už známých písní Hvězdáři, Milan Baroš, Hned teď nebo Vánoční s Karlem Gottem, objeví i sedm zbrusu nových.

Nový videoklip se natáčel v Chrášťanech nedaleko Prahy, kde se o kapelu Kryštof skvěle postaral tým režiséra Jakuba Mahdala, jenž videoklip z režisérského křesla zaštítil.

„Jakub je profík. Od chvíle kdy jsme si schválili scénář, jelo opravdu vše v jeho režii. Je to ostřílený tvůrce, takže jsme si jen užívali role herců a poslouchali pokyny pana režiséra,“ říká Krajčo a dodává, že při natáčení panovala skvělá atmosféra. „Jakub má kolem sebe super tým a nám se pokusili natáčení co nejvíc zpříjemnit.“

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám