Hlavní obsah

Skupina Jelen nabízí v klipu atmosféru svých koncertů

Právo, jaš, kul

Kapela Jelen uzavřela loňský rok sérií koncertů na turné Půlnoční vlak. Přišlo na ně více než deset tisíc návštěvníků. Atmosféru a energii svých vystoupení skupina zachytila ve videu k písničce Světlo ve tmě, které vzniklo během tří prosincových koncertů v pražském Lucerna Music Baru.

Jelen ve videoklipu k písni Světlo ve tmě.Video: Universal Music

 
Článek

„Všechno musí někdy skončit, a i my se téměř po dvou letech loučíme s písněmi Michala Tučného. Teď už pracujeme na původním materiálu na naše další album. Některé z nových písní už zazní na chystaných koncertech ve Žlutých Lázních v Praze nebo Přibyslavi,“ říká zpěvák a kytarista Jindra Polák.

Následujícími jarními koncerty se Jelen rozloučí s písněmi Michala Tučného, které jej provázely celý loňský rok a vyšly na desce Půlnoční vlak Michala Tučného. Na únorových a březnových vystoupeních ho naposledy doprovodí Tučného dcera Míša. Turné odstartuje 8. února ve Frýdku-Místku a skončí 30. března v Malostranské besedě v Praze.

Foto: Universal Music

Jindra Polák ze skupiny Jelen (vlevo) a Ivan Tásler z kapely IMT Smile. Obě formace spolu zahrají v červnu.

Květen a červen budou ve znamení open air koncertů. Druhý ročník akce Jelen & přátelé se uskuteční 16. května v Přibyslavi. Jelen na ní přivítá hudební přátele Mirai, Voxela, Simu Martausovou, Kateřinu Marii Tichou nebo Martyho Bandu.

Na červen pozval do pražských Žlutých Lázní slovenskou kapelu IMT Smile. Jejich první společný dvojkoncert se odehraje 9. června.

Jindra Polák alias Jelen: Jsme spíš hudební hnutí než kapela. Kdo přijde, ten hraje

Styl

Půlnoční vlak 2020 tour

 8. 2. Frýdek-Místek

22. 2. Litomyšl

28. 2. Jilemnice

29. 2. Pelhřimov

13. 3. Příbram

20. 3. Domažlice

21. 3. Velké Meziříčí

28. 3. Lnáře

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám