Hlavní obsah

Skupina Hraczki zahraje opět v Praze

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Ve čtvrtek večer se představí v Lucerna Music Baru perspektivní chlapecká formace Hraczki. V Praze naposledy zahráli ve Futuru a na festivalu Barvy léta. Po více jak půlroční pražské odmlce opět předstoupí před pražské publikum ve čtvrtek od 21hodin.

Foto: VIDETIS AUDISTIS

OVČÁRNA VII. - Umění v prostoru a čase

Článek

Dle slov frontmana, "cabaretieura a mluvčího" kapely Casperra můžeme očekávat velkou audiovizuální kabaretiérskou show.

Po koncertu bude následovat drum'n'bassová afterparty, na níž vystoupí DJ Katcha (workshop) a člen skupiny Hraczki vlastním jménem Zan Pajko, slavný DJ Sayko (junglové uskupení z Ostravy dvoika.troika).

Šestičlenná kapela má za sebou debutovou desku Ža-Ba vydanou loni a obsahující čtrnáct kratších písní. Na jaro příštího roku chystá kapela nové album, které by mělo obsahovat více skladeb i obrazový doprovod.

Turné s Horkýže Slíže

Popsat hudební styl, jenž by byl pro jejich hudbu typický, je velmi složité a osobně si myslím, že by byla škoda tak činit. Oni sami jej popisují  jako nu...pop, v němž se schovává špetka metalu, alternativy, popu, hip hopu a neodmyslitelného vtipu a ironie.

Populární skupina Hraczki společně se slovenskými ranaři Horkýže Slíže vyráží v říjnu na turné po českých městech.

Pro milovníky zajímavých a vtipných "webovek" doporučuji navštívit www.hraczki.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám