Hlavní obsah

Škoch a Kužvart z kapely Chinaski mají novou skupinu Napořád

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ondřej Škoch a Petr Kužvart, bývalí členové Chinaski, mají novou sestavu se zpěvačkami Barborou Fialovou a Josefínou Čermákovou. Říkají si Napořád.

Foto: Aneta Jodar

Skupina Napořád

Článek

Během pandemie čtveřice nezahálela a pracovala na novém projektu.

„Všechno začalo 8. dubna 2019 v Akropoli. Tam jsme pokřtili moje sólové album Řekni napořád a tam stála poprvé na podiu kapela, ze které se postupně vytvořilo uskupení Napořád. Přes léto jsme odehráli několik koncertů – skvělých i horších, některé jsme museli zrušit... Přinesly nám ale důležitou věc, slyšeli jsme, jak skvěle znějí dohromady naše hlasy – můj, Kužiho, Báry a Jožky,“ říká kapelník Ondřej Škoch, který se následně začal věnovat tvorbě skladeb pro novou kapelu.

Postupně se na písních pro skupinu Napořád začali podílet i ostatní členové. S deskou měl pomoci i britský producent Clint Murphy, ale kvůli pandemii se k nám nedostal.

„Využili jsme volný čas pro online setkávání a tvorbu nových skladeb. Vznikla dema 14 písní, které čekají na představení veřejnosti,“ řekl Ondřej Škoch.

Tři singly ze čtrnácti dosud natočených skladeb vybere padesát fanoušků oslovených přes sociální sítě. „Chceme, aby písničky slyšeli nezasvěcení posluchači a dali nám zpětnou vazbu, jak a hlavně které se jim líbí,“ dodal Škoch.

Reklama

Výběr článků

Načítám