Hlavní obsah

Sheldon a Amy z Teorie velkého třesku se dali dohromady kvůli novému seriálu

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herci Jim Parsons a Mayim Bialiková jsou známí jako excentrický vědec Sheldon Cooper a tak trochu podobná Amy z Teorie velkého třesku. Zjevně si sedli i ve skutečném životě, protože společně pracují na seriálu Carla.

Foto: Warner Bros

Sheldon a Amy v Teorii velkého třesku

Článek

Bialiková si zahraje hlavní roli a oba budou výkonnými producenty seriálu. Carla je založena na starším sitkomu z dílny BBC Miranda. Zatím se neví, jestli se Jim Parsons v budoucnu nějak zapojí i před kamerou.

Nedáno hrál v thrilleru Zlo s lidskou tváří, natáčí film Boys in the Band a do budoucna připravuje seriál Hollywood. Jde o projekt Iana Brennana, má to být drama, ale o zápletce nejsou žádné informace. Spolu se „Sheldonem“ si v Hollywoodu zahrají Jeremy Pope, Dylan McDermott, Joe Mantello, Patti LuPone, Darren Criss či David Corenswet.

Foto: Warner Bros

Jim Parsons jako Sheldon Cooper

Hrdinkou seriálu Carla je 39letá žena, která bojuje každý den se společností, a hlavně se svou matkou. Chce jim dokázat, že nemůžete mít všechno, co chcete, ale přesto lze být šťastný. Vezme peníze, které jí rodiče šetřili na svatbu, a otevře si kavárnu v Louisvillu.

Jedná se o koprodukci mezi společnostmi Fox a Warner Bros., jež vyráběla Teorii velkého třesku. Na scénáři pracují s Darlene Huntovou a s produkováním bude pomáhat i Todd Spiewak, Parsonsův partner, se kterým založili firmu That's Wonderful Productions.

„Carla je sebevědomě velký multikamerový seriál vyprávěný z pohledu silné ženy. Posunuje formát způsobem, který bude výjimečný. S naším áčkovým tvůrčím týmem, s partnery z Warner Bros., vedenými nenapodobitelným Peterem Rothem, a s BBC myslíme, že tu máme něco skutečně zvláštního,“ vzkázal ředitel zábavných pořadů Foxu Michael Thorn.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám