Hlavní obsah

Shania poprvé zazpívá svůj country-pop Čechům

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kanadská hvězda Shania Twainová se objeví v pražské 02 areně 6. října 2018. Bude to její český debut, který se koná v rámci velkého světového turné.

Foto: Live Nation

Shania Twainová

Článek

Kanaďanka patří v Severní Americe k největším hvězdám a se svými hity jako That Don’t Impress Me Much nebo Man! I Feel Like A Woman vyprodává stadióny. Její prodeje desek jdou do desítek miliónů kusů, ale v Česku  není country úplný mainstream, takže bude dost zajímavé pozorovat, jak komerčně úspěšná tu bude.

Zpěvačka se stala superhvězdou v devadesátých letech s alby The Woman In Me z roku 1995 a Come On Over z roku 1997. Obdržela celkem 5 Grammy a spoustu menších cen. Šikovně tehdy propašovala prvky country, která je Američanům příjemná a povědomá, do čistě komerčního pop obalu.

V posledních letech se trochu odmlčela, ale letos přišla s albovou novinkou Now, z níž je nejznámější nekomplikovaný optimistický popový singl Life’s About To Get Good. Během velkého světového turné bude mít od května příštího roku v Americe téměř padesát zastávek, v Evropě o něco méně. Vstupenky budou v síti Ticketportal od 13. října 2017 za 1490–2590 korun.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám