Hlavní obsah

Se skupinou Klaxons přijela do Prahy i herečka Keira Knightley

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britská skupina Klaxons odehrála v sobotu večer koncert v zaplněném pražském Lucerna Music Baru. Mezi diváky byla i devětadvacetiletá britská herečka Keira Knightley.

Foto: Jan Šída, Právo

Kira Knightley (uprostřed) strávila koncert v prostoru zvukařů.

Článek

Spojení mezi ní a kapelou je nabíledni. Loni s ní měl svatbu klávesista a zpěvák James Righton. Keira Knightley ho na některých koncertech probíhajícího turné doprovodila a dorazila s ním i do Lucerna Music Baru.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Festival MELT! - Klaxons

Herečka známá z filmů jako Pokání, Vévodkyně nebo Piráti z Karibiku celé vystoupení sledovala z prostoru pro zvukaře v prvním patře klubu. Část koncertu Klaxons si natočila na mobilní telefon a na svém místě vydržela od první písničky až do posledního přídavku. Poté klubem mezi návštěvníky odešla do šatny za členy kapely. Fotografům v jejím zachycení při tom bránila její spolupracovnice, která ji po celou dobu přesunu do šatny zakrývala.

Foto: Carlo Allegri , Reuters

Keira Knightley

Klaxons odehráli velmi dobrý koncert. Nabídli písničky ze všech svých tří alb, došlo i na skladby z letošní kolekce Love Frequency. Atmosféra koncertu byla od začátku velice vřelá, diváci zpívali všechny písničky s kapelou a podtrhli tím její profesionální výkon.

Klaxons přitom před tímto turné oznámili, že je to jejich posledním klubová koncertní série. Nadále hodlají vystupovat pouze ve velkých halách a na festivalech.

O skvělý start sobotního programu se v Lucerna Music Baru postarali předskakující Britové Fenech Soler. Jejich elektropop měl, ve srovnání s energií obou kapelních alb, velmi strhující koncertní podobu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám