Hlavní obsah

Rychlý konec Beverly Hills. Comeback vydržel 6 dílů

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Seriál BH90210 navazující na teenagerskou soap operu Beverly Hills 90210 z devadesátých let bude jedním z nejkratších. Měl jen šest dílů a producenti oznámili, že další řada se nechystá.

Foto: Fox

Staronové BH 90210

Článek

„Jsme tak hrdí, že jsme spojili během této velmi zvláštní letní události jeden z našich seriálů a herce s fanoušky v celé zemi. Hluboké díky a úctu Brianovi, Gabrielle, Ianovi, Jasonovi, Jennie, Shannen a Tori, kteří spolu se štábem a všemi z Foxu a televizních studií CBS vložili svá srdce a své duše do tohoto skutečně invenčního a nostalgického revivalu,” uvedla společnost Fox.

BH90210 byl meta-seriálem. Bývalé teenagerské hvězdičky jako Brian Austin Green, Gabrielle Carterisová, Jason Priestley, Jennie Garthová, Tori Spellingová, Ian Ziering a Shannen Dohertyová hrály sebe po dvaceti letech. Ohlasy kritiky na nezvyklý projekt byly smíšené a zájem publika o sérii poměrně rychle opadl.

GLOSA: Brenda už nefrčí. Novému Beverly Hills rychle klesá sledovanost

Kultura

Na začátku seriálu pomohlo, že těsně před jeho uvedením zemřel herec Luke Perry, jeden z protagonistů původního Beverly Hills, a všude se o tom psalo. I když jeho kariéra už dlouho stagnovala, zpráva o smrti bývalé hvězdy oběhla celý svět.

Reklama

Výběr článků

Načítám