Hlavní obsah

Rybičky 48, Slza, Xindl X, Klára Vytisková a další zahrají na Václaváku pro Moravu

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moravským obcím, které postihlo ničivé tornádo, pomáhají tisíce hasičů, vojáků, policistů, záchranářů i dobrovolníků. Pomoci se rozhodly také přední kapely české hudební scény, které ve středu 7. července od 20 hodin vystoupí na Václavském náměstí v Praze v rámci koncertu Společně pro Moravu.

Foto: Ondřej Soukup

Skupina Rybičky 48 se představí na charitativním koncertu v Praze.

Článek

Na koncertu bez nároku na honorář vystoupí Rybičky 48, Xindl X, Pavel Callta, Klára Vytisková, Slza, O5ček, Poetika, Juraj Hnilica a James Harries. Veškerý výtěžek z koncertu, který budou moderovat Sandra Pogodová a Ondřej Lechnýř, poputuje na sbírkové konto Nadace Via. Peníze ze sbírky půjdou přímo postiženým obcím.

Solidarita po tornádu poráží neštěstí na celé čáře

Domácí

Mimopražští budou moci koncert sledovat v přímém přenosu nejen na webech a sociálních sítích některých účinkujících a celostátních i lokálních médií, ale také například ve vysílání regionálních TV, například zlínské TVS, Strakonické televize, Televize jižní Čechy, svitavské CMS TV a dalších.

Úklid po tornádu se blíží ke konci, hasiči bourají poslední domy

Domácí

Koncert odvysílají také slovenské regionální televize, například Západoslovenská Televízia, Česko-Slovenská regionálna televízia, městské TV v Trnave či v Ružomberoku a ze záznamu regionální TV v Prievidzi. Koncert podpoří také jihomoravské rádio Jih, které odvysílá celý koncert v éteru, či jihomoravské rádio Krokodýl, které nabídne přímý přenos koncertu na své facebookové stránce.

Reklama

Výběr článků

Načítám