Hlavní obsah

Rudá Sonja má utrum. Měl ji točit režisér Bohemian Rhapsody obviněný ze znásilnění

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Film Rudá Sonja už se nepřipravuje. Firma Millennium Films projekt strčila do šuplíku kvůli aférám režiséra Bryana Singera, který natočil mimo jiné film o skupině Queen.

Foto: Dino De Laurentiis Productions

Původní Rudá Sonja z roku 1985

Článek

Singer nebyl oficiálně vyhozen z místa režiséra, ale projekt už není v plánech americké společnosti, nebude ho tedy ani nabízet na evropském filmovém trhu v Berlíně.

Rudá Sonja měla navázat na známé stejnojmenné béčko z osmdesátých let, kde hrál mladý Arnold Schwarzenegger. Film se měl točit už letos v Bulharsku a měl rozpočet sedmdesát až osmdesát milionů dolarů.

Foto: Profimedia.cz

Bryan Singer

Bryan Singer se ale mezitím stal veřejným nepřítelem a byl v posledních týdnech vyhozen z cen Glaad a z nominací na britské ceny BAFTA. Údajně sexuálně zneužíval chlapce. Jak uvedli pořadatelé britských cen, Singer byl „suspendován“. Sám režisér všechna obvinění odmítá a tvrdí, že jde o „homofobní pomluvy“.

Pořadatelé cen BAFTA vydali tiskovou zprávu, kde jeho údajné sexuální prohřešky označili za „zcela nepřijatelné a neslučitelné s hodnotami jejich cen“. To, že prohřešky popřel, zaznamenali, nicméně dodali, že rozhodnutí platí, dokud všechna obvinění nebudou vyřešena. Singer zatím nebyl v žádné z kauz odsouzen.

Reklama

Výběr článků

Načítám