Hlavní obsah

Rottrová se vrací. A slíbila i předvánoční Purpuru

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Marie Rottrová sice v roce 2011 ukončila koncertování, ale jak už to v pop-music bývá, rozmyslela si to. Letos se vrací kvůli několika mimořádným vánočním koncertům.

Foto: Suprahon

Marie Rottrová

Článek

„Je to překvapení i pro mě, před dvěma lety jsem řekla, že přestanu koncertovat a občas budu vystupovat jako host. Teď po dvou letech přišly tři impulzy, které mě posunuly dál, a řekla jsem si, že bych hrozně ráda zpívala,“ řekla Rottrová.

K impulzům patřily dobré ohlasy při hostování na různých akcích, možnost spojit zpívání s charitativní činností a také iniciativa Supraphonu vydat nové CD s texty, které napsal Jarek Nohavica. „Jsou tam i některé písně, které nikdy nevyšly na žádném nosicči,“ upřesnila zpěvačka.

Písně, které lidé znají

„Teď dávám dohromady repertoár, budou to písně, které lidé znají, a bude to vánočně laděné... zazpívám i Purpuru,“ odpověděla na otázku Novinek, co lidé na předvánočních koncertech uslyší.

Předvánoční koncerty:

2. prosince (Praha)

3. prosince (Brno)

5. prosince (Ostrava)

11. prosince (Bratislava)

15. prosince (České Budějovice)

16. prosince (Olomouc)  

Koncerty se budou konat 2. prosince (Praha), 3. prosince (Brno), 5. prosince (Ostrava), 11. prosince (Bratislava), 15. prosince (České Budějovice), 16. prosince (Olomouc). Marii Rottrovou budou doprovázet Septet Plus, dětský sbor Coro Piccolo a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám