Hlavní obsah

Rocková skupina Nazareth v Brně

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skotská rocková skupina Nazareth vystoupí 23. dubna v Boby Centru v Brně. Loni vydala zdařilé studiové album The Newz a určitě nevynechá ani staré hity.

Foto: Aleš Honus, Právo

Dan McCafferty zpívá v Nazareth už čtyřicet let.

Článek

Skupina Nazareth patří k nejdéle působícím souborům, existuje již čtyřicet let. Kdysi proslula klasickými rockovými baladami Love Hurts a Dream On, její repertoár je ale většinou tvrdší než tyto dva nejznámější hity.

V roce 2008 vydala album The Newz zasahující od oblasti pop-rocku až po metal. Fanoušci kapely na něm jistě ocení vytříbenost stylu, tvrdé riffy i zpěváka Dana McMaffertyho s jeho nezaměnitelným chraplákem.

V ČR vystupuje Nazareth často, konkrétně do moravské metropole se vrátí po pěti letech. V Boby Centru před nimi vystoupí česká předkapela Blue Rocket.

Lístky jsou v předprodeji za 550 Kč v sítích Ticketpro a Ticketportal, v Brně také ve firmách Indies, DPL, Brněnské kulturní centrum, Wolf a Kult. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám