Hlavní obsah

Robert Downey Jr. odešel uprostřed interview a moderátora označil za pitomce

Novinky, Stanislav Dvořák

Americký herec Robert Downey Jr. neudržel nervy na uzdě při rozhovoru s britskou stanicí Channel 4. Jakmile moderátor zmínil fakt, že bral drogy a byl ve vězení, herec odešel a na rozloučenou mu řekl, že je „pitomec”.

Foto: Profimedia.cz

Robert Downey Jr. odchází ze studia.

Článek

To, že Downey měl problémy s drogami, je starý a všeobecně známý fakt. Přesto ho to tak vyprovokovalo, že přerušil rozhovor.

Na začátku měl prý dobrou náladu. Moderátor Krishnan Guru-Murthy hovořil hlavně o filmu Avengers: Age of Ultron, ale téma drog změnilo běh událostí. Moderátor také zmínil Downeyho otce, což herce zřejmě naštvalo ještě více.

„Začíná to být jako u Diane Sawyerové (americká moderátorka) a vy jste tak trochu pitomec,” řekl herec podle BBC a zmizel.

Foto: Warner Bros

V novém pokračování o slavném detektivovi se opět setkávají Robert Downey jr. jako Sherlock Holmes a Jude Law coby dr. Watson. V boji s nepřítelem jim pomáhá švédská herečka Noomi Rapaceová.

Robert Downey Jr. patří k nejznámějším a nejlépe placeným hercům v Hollywoodu, ale to, že má problematickou povahu, také není žádným tajemstvím. K jeho nejslavnějším filmům patří Sherlock Holmes, Iron Man 3, Tropická bouře či Zodiac. Za Tropickou bouři byl nominován na Oscara, ale nedostal ho.

Reklama

Výběr článků

Načítám